Må Bra-resa för Änkor & Änkemän

 12/5 – 19/5  2018
Följ med på en MåBra-resa till Kreta i maj! En resa som är bara för er! Där du ska känna dig trygg i att få vara precis som du är för stunden! Ibland kanske du vill vara själv och ibland i gemenskapen i gruppen, ibland kommer tårar, ibland kommer skratt! Och allt är OK!!
PRIS:
Vill du bo i eget rum så är priset från 7495 kr och uppåt beroende på hur lyxigt rum du vill ha. Och har du någon som du vill dela rum med så är det från 6395 kr.

I priset ingår flyg, boende, frukostbuffé, trerätters middagar och ett program med olika aktiviteter som du själv väljer på plats vad du vill vara med på.

 

AKTIVITETER/PROGRAM:
På morgonen kan du mjuka upp kroppen med en enkel, mjuk strechingyoga som alla klarar av utifrån sina förutsättningar. Eller om du vill prova på en lite tuffare cirkelträning som hotellet håller i.
Efter frukost är det en utflykt eller en föreläsning om något ämne som kan gagna den som inte har kropp och psyke helt i balans. Ex om Mindfulness som bl.a. har verktyg passande för den som är i sorg.
Eftermiddagarna är utan program då du kanske vill sola, bada, sitta på ett café, läsa bok, vandra i olivlundarna runt hotellet, osv.
Då kan du också boka dig en behandling (ingår inte). Jag erbjuder då olika mjuka behandlingar som frigör mycket oxytocin, lugn och ro-hormonet som frigörs vid massage och beröring, och massageterapeuten Susanne kan hjälpa dig med spända muskler.
Hotellet erbjuder vattengympa i poolen vissa eftermiddagar och trevliga quiz vissa kvällar efter den fantastiska trerätters middagen!

 

BOKNING & BETALNING:
Sker i två steg.

Steg 1) Anmäl dig till Må Bra och betala kurspriset: 1900 kr (som är en del av den totala kostnaden).
Man kan prel.boka sin plats med 200 kr av den summan om man har svårt att betala hela på en gång.

Steg 2) Boka själva resan hos Langley, antingen på webben www.langley.eu eller via Göteborgskontoret på 0771-12 12 12.
Då får du en faktura på din mail där 600 kr ska betalas inom 7 dagar och resterande belopp betalas senast 10 dagar före resan.

Ett tips är att vid bokningen också lägga till deras transfer, 150 kr t.o.r.

 

Några frågor? Hör av dig till 073-334 41 51 eller mabramaria@hotmail.com

 

%d bloggare gillar detta: