Korsika-resa för diabetes typ 1-föräldrar/familjer

78160826_1482833318531732_8378680427908431872_n

MåBra-resa till Korsika 6-13 juni 2020
för barndiabetesföräldrar/familjer! ☀️

Efter förra sommarens besök på ett par barndiabetesläger med Mindfulnessföreläsning (med kanske lite extra tyngd genom att jag själv är barndiabetesförälder) och massage, för både vuxna och barn, så har en och annan förälder dykt upp på mina helg-event och resor! Roligt! 👍🏼😃

Nu har Barndiabetesfondens lokalförening i Uppsala bett mig att sy ihop en resa igen till just er, barndiabetesföräldrar/familjer i hela landet!
En MåBra-resa för BÅDE avkoppling OCH inspiration, där du själv hela tiden väljer från programmet vad du vill vara med på utefter hur det känns för stunden!

På morgnarna före frukost startar de som vill med lite strechingrörelser hämtade från Mindfulnessyogan där även barn kan hänga med (om du nu valt att ta med dig barnet/barnen/familjen.)
Tag gärna med en yogamatta eller handduk! (Yogamatta finns för 49:90 på Rusta.)
Hotellet brukar också ha ett par träningstillfällen och vattengympa. Korsika är känd för sina fina vandringsleder som du kan få tips om på hotellet.
Om du vill kan du vara med och höra lite om mindfulness och dess verktyg som passar bra när man ältar, oroar sig eller planerar hela tiden! Och kanske du vill passa på att prova meditation och andra mindfulnessövningar! (Meditation ska vi passa på med när hotellet har barnklubb om det är så att du har barn med dig. Den lilla barnklubben kräver ingen föranmälan.)
I programmet, som är helt fritt att plocka från, har vi också vissa samlingsstunder där det är fritt att diskutera om både glädje och oro runt vårt gemensamma ämne och kanske snappa upp något tips. Men också bara umgås utan fokus på diabetes, vilket är lättare i denna miljö!
Utnyttja Bara Vara-tiderna!
…om du reser ensam, till att just bara vara! Promenera, läs, vila, ladda batterierna, kanske prova mindfulnessövningen du nyss lärde dig, boka en massage!
…om du reser med barn, utnyttja den tiden till att umgås, komma närmre varandra, bada och ha kul utan alla vardagliga sysslor som kommer emellan där hemma!

Vi är två st som är på plats för att erbjuda massage (både för vuxna och barn!) och en del andra behandlingar. Detta ingår inte i priset utan bokas och betalas på plats.
Den som vill kan få lära sig en enkel barnmassage. (Är barnet med så kan ni turas om att utföra den på varandra.)

Vi håller till på Langley Resort Napolèon Bonaparte i Ile Rousse på Korsika. Det slottsliknande hotellet med stor pool ligger bara 100 m från den långa stranden och det lilla torget i centrum.
Titta in på http://www.langley.eu så ser du den underbara semesterorten, hotellet och hotellets olika rumskategorier.

Kostnaden till MåBra för en vuxen:
1900 kr
för 2 vuxna:
3000 kr
(Ingen kostnad för barn under 18 år.)

Kostnaden för Langleys resepaket (innehållande flyg, boende, frukostbuffé och 4-rätters middagar!) varierar efter dina rumsval och hur många ni är. Grundpriset är just nu:
7895 kr/p! (Kan ändras.) Lite högre pris om du reser själv och lite lägre om ni är fler i samma rum.

Resan är i samarbete med Barndiabetesfonden och det innebär att om du inte är medlem där så tillkommer ett medlemskap på 350 kr/år.

Det krävs att minst 5 betalande vuxna har anmält sig för att genomföra denna specialresa!
Men det verkar som att intresset är stort och Langleys platser tar slut ibland så skynda på med dina funderingar! 😁

Välkommen med alla dina frågor!
Frågor och anmälan: 073-33 44 151

”MåBra-Maria” på Mindfulness-nu

%d bloggare gillar detta: