Kreta-resa för diabetes typ 1-föräldrar/familjer

MåBra-resa till Kreta 28/9-5/10 2019 för barndiabetesföräldrar/familjer! ☀️

Efter förra sommarens besök på ett par barndiabetesläger med Mindfulnessföreläsning (med kanske lite extra tyngd genom att jag själv är barndiabetesförälder) och massage, för både vuxna och barn, så har en och annan förälder dykt upp på mina helg-event och resor! Roligt! 👍🏼😃

Nu har Barndiabetesfondens lokalförening i Uppsala bett mig att sy ihop en resa till just er, barndiabetesföräldrar/familjer i hela landet!
En MåBra-resa för både avkoppling och inspiration, där du själv hela tiden väljer från programmet vad du vill vara med på utefter hur det känns för stunden!

På morgnarna före frukost startar de som vill med lite strechingrörelser hämtade från Mindfulnessyogan där även barn kan hänga på (om du nu valt att ta med dig barnet/barnen/familjen.) Hotellet har också ett par träningstillfällen och vattengympa. Fina vandringsstigar finns i olivlundarna (alldeles intill hotellet!) till de små bergsbyarna runt omkring, 2 km, 4,5 km, 6 km och längre.
Jag vill också att du ska få höra lite om mindfulness och dess verktyg som passar bra när man ältar, oroar sig eller planerar hela tiden! Och kanske du vill passa på att prova meditation och andra mindfulnessövningar! (Meditation ska vi passa på med när hotellet har barnklubb om det är så att du har barn med dig. Den lilla barnklubben kräver ingen föranmälan.)

Vi är tre personer på plats för massage (både för vuxna och barn!) och en del andra behandlingar. Detta ingår inte i priset utan bokas och betalas på plats.

Vi håller till på Langley Resort Almirida Bay i den lilla byn Almirida, inte långt från Chania om du vill ta dig en busstur dit!
Titta in på http://www.langley.eu så ser du byn, hotellet och hotellets olika rumskategorier.

Kostnaden till MåBra för en förälder:
1900 kr
för 2 föräldrar eller familj:
2600 kr

Kostnaden för Langleys resepaket (innehållande flyg, boende, frukostbuffé och 4-rätters middagar!) varierar efter dina rumsval och hur många ni är. Grundpriset är just nu:
5795 kr! (Kan ändras.) Lite högre pris om du reser själv och lite lägre om ni är fler i samma rum.

Resan är i samarbete med Barndiabetesfonden och det innebär att om du inte är medlem där så tillkommer ett medlemskap på 350 kr/år.

Det krävs att minst 4 betalande vuxna har anmält sig för att genomföra denna specialresa!

Välkommen med alla dina frågor!
Frågor och anmälan: 073-33 44 151

”MåBra-Maria” på Mindfulness-nu

http://www.mindfulness-nu.se
(Resan har inte kommit upp på hemsidan än men du kan se en del från de andra resorna till samma ställe.)

%d bloggare gillar detta: