MåBra-resa 5-12/10 2019 (FULLBOKAD!)

Välkommen att följa med oss på vår MåBra-resa till Kreta 5-12/10 2019! ☀️IMG_4160

Där på plats får du ett program med olika sorters MåBra-aktiviteter så att du kan välja vad du vill vara med på. Det kommer att bli en hel del yoga, från den mjuka Mindfulnessyogan till lite tuffare yogapass med yogaläraren Susanne Kanlén! I programmet finner du också mindfulnessövningar, kortare vandringar, core & fitness-träning, vattengympa, meditation, massage (massage ingår ej). Vi besöker en intressant närbelägen by, går eller tar taxi. (Taxi ingår ej. Ev. lunch ingår ej.)

Vi försöker hålla programmet luftigt så att du kan ha det lugnt och avslappnat. På din fria tid kan du ta en avkopplande massage hos massageterapeuten Susanne Kanlén (massage ingår ej), sitta med en bok på en taverna vid havet eller kanske Bara Vara! ✨

Vi håller till på Langley Resort Almirida Bay i den lilla byn Almirida, inte långt från Chania om du vill ta dig en busstur dit!
Titta in på http://www.langley.eu så ser du byn, hotellet och hotellets olika rumskategorier.

Vi välkomnar ung som gammal, man som kvinna, van som ovan yogautövare och även dig som inte vill yoga alls men kanske vill följa med på en utflykt eller koppla av med en skön massage! 😊

Hör av dig till mig, MåBra Maria på Mindfulness-nu, med alla dina frågor! 073-33 44 151.

KOSTNAD: från 6495 kr (Obs! Priset kan ändras!) Kostnaden är uppdelad i två delar:

– Langley´s resepaket: från 4295 kr (Langleys pris kan alltså ändras!), beroende på vilken rumskategori du väljer, för flyg, boende, frukostbuffé och 4-rätters middagar!
– och MåBra’s gruppresa & aktivitetspaket: 2200 kr!

BOKNING:
1) Anmäl dig först till mig med namn, telefonnummer och mailadress, så att vi ser att det finns platser kvar eftersom det är begränsat antal platser!
2) Sedan bokar du Langley’s resepaket genom att ringa till Göteborgskontoret, 0771-12 12 12. Se till att det blir från rätt flygplats, att middagarna ingår och boka gärna till transfer. Efter det får du en faktura från dem med deras anmälningsavgift och resterande betalar du senast 40 dagar före resan. Smidigt!
3) Efter det betalar du kursavgiften till Må Bra (mig) på 2200 kr! (Behöver du betala senare av någon anledning så krävs en anmälningsavgift på 400 kr av summan för att få behålla sin plats!)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi ser fram mot att få träffa dig!
/Maria & Susanne.

%d bloggare gillar detta: