MåBra-resa för stroke-drabbade och anhöriga!

En härlig resa till Kreta, 19-26 maj, med precis samma upplägg som den populära Mindfulnessresan (som går av stapeln redan 28/4-5/5) men denna vecka är bara för er som har en stroke-historik och era anhöriga!
Gå in på http://www.langley.eu och klicka upp Temaresor och vidare till Mindfulnessveckan så kan du läsa om hotellet, byn Almirida, om mig och om upplägget den 28/4-5/5, som alltså är detsamma på er ”strokevecka”.
Jag har strokedrabbade kunder i olika åldrar på både massage och i mina mindfulnesskurser och har genom detta upptäckt att mindfulness förhållningssätt och övningar har gett gynsamma förändringar! Ofta gäller detsamma för alla som ältar, oroar sig. ständigt planerar, stressar, har någon form av smärta eller lätt depression, osv.
Nu kommer jag, till att börja med, bara att ta emot intresseanmälan till denna resa, eftersom det är första gången, för att se om det är så pass intressant så att vi ska genomföra den!
Blir denna resa av så är kostnaden 1900 kr till MåBra Maria och resten är ett paketpris för flyg, boende, frukostbuffé och trerätters middagar via http://www.langley.eu. Där ser du priserna efter du klickat i om du är själv eller delar rum med någon. Man kan också ringa kontoret i Göteborg: 0771-12 12 12 .
Kanske det är någon annan av mina resor som passar dig bättre. Kika gärna vidare här  på http://www.mindfulness-nu!
Ring mig med alla dina frågor!
MåBra Maria på Mindfulness-nu, 073-33 44 151.

%d bloggare gillar detta: