Yogaresa

Flera har hört av sig efter att MåBra-resan 5/10 blev fullbokad så nu öppnar vi upp för en Yogaresa veckan före för att tillgodose behoven! 28/9-5/10 2019!

Det är snart! 😱 Så tänk till snabbt! 😅

Vår härliga yogainstruktör Susanne Kanlén kommer att guida dig genom olika former av yoga 1-2 ggr/dag. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill delta!
Vill du så låter du dig dessutom inspireras av en Mindfulnessföreläsning med några mindfulnessövningar, provar på meditation vid ett par tillfällen och vandrar med på en lite utflykt.
Vi håller det valfria programmet luftigt så att du också har möjlighet för bad & sol (havet har en behaglig temperatur fortfarande!!), vandra i olivlundarna till nästa lilla by, sitta på en taverna vid havet och lyssna på vågorna, läsa bok vid poolen, ta en massage i trädgården eller helt enkelt bara vara!
(Massage bokar och betalar du på plats. Ingår inte.)

HOTELLET
Vi håller till på Langley Resort Almirida Bay i den lilla byn Almirida, inte långt från Chania om du vill ta dig en busstur dit!
Titta in på http://www.langley.eu så ser du byn, hotellet och hotellets olika rumskategorier.

Hotellet har också en del aktiviteter som ingår. Ex träning, promenad och vattengympa. Och även några fina utflykter och vandringar mot en extra kostnad.

Vi välkomnar ung som gammal, man som kvinna, van som ovan yogautövare och även dig som inte vill yoga alls men kanske vill följa med på en utflykt eller koppla av med en skön massage! 😊

Hör av dig till mig, MåBra Maria på Mindfulness-nu, med alla dina frågor! 073-33 44 151.

KOSTNAD:
från 7595 kr (Obs! Priset kan ändras!) Kostnaden är uppdelad i två delar:

1) – Langley´s resepaket: från 5395 kr (Langleys pris kan alltså ändras!), beroende på vilken rumskategori du väljer, för flyg, boende, frukostbuffé och 4-rätters middagar!
2) – och MåBra’s gruppresa & aktivitetspaket: 2200 kr!

BOKNING:
1) Anmäl dig först till mig med namn, telefonnummer och mailadress, så att vi ser att det finns platser kvar eftersom det är begränsat antal platser!
2) Sedan bokar du Langley’s resepaket genom att ringa till Göteborgskontoret, 0771-12 12 12. Se till att det blir från rätt flygplats, att middagarna ingår och boka gärna till transfer. Efter det får du en faktura från dem med deras anmälningsavgift och resterande betalar du senast 40 dagar före resan. Smidigt!
3) Efter det betalar du kursavgiften till Må Bra (mig) på 2200 kr!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi ser fram mot att få träffa dig!
/ Maria & Susanne 😎😎

%d bloggare gillar detta: